Dine kunders købsadfærd har ændret sig de seneste år: De indsamler informationer via kolleger og undersøger produkter/løsninger på egen hånd, inden de ønsker at involvere sig med en salgsrepræsentant. Derfor er det vigtigt for dig som leverandør at være til stede i beslutningsprocessen for at have mulighed for at påvirke udfaldet.

Medleadgenerering har du mulighed for at “lytte” med, når beslutningstagerne søger information via whitepapers, webcasts eller andre former for informationssøgning under beslutningsprocessen. Med andre ord knyttes der med lead-generering kontakt mellem den potentielle kunde og din virksomhed. Via avancerede onlinekampagner og en database med 30.000 it-professionelle sikrer vi, at der er tale om varme BtB-leads, som proaktivt har vist interesse for din virksomheds produkt eller serviceydelse.

Hvad er et godt lead for din virksomhed? Det er vigtigt, at din virksomhed internt er enig om, hvad der definerer et godt lead. IDG Connects konsulenter går ind i dialogen og hjælper dig med identificere hvilke demografiske og adfærdsmæssige kriterier, der skal være opfyldt, før et lead kan defineres som en potentiel kunde.

Køber du leads hos IDG, er du sikret, at kundeemnerne kommer din vej forbi. Vi identificerer beslutningstagerne i forløbet, fra behovet for ny teknologi opstår, og frem til købsbeslutningen træffes, og så er resten op til dig og dit salgsteam. 

Fordelene ved kundeemner fra IDG Connect:

  • Præcis, enkel, målbar metode – lige til at gå i gang med.
  • Det er nemt at måle ROI ved en simpel sammenligning af investeringen i indkøb af leads med kampagnens resultat.
  • Præcis og målrettet kommunikation. BtB Leads omfatter såvel personlige data som oplysninger om virksomhedens størrelse, branchen og meget mere. Alt sammen data, der giver dig en god indsigt i beslutningstagerens interesser og virksomhedens behov.
  • De BtB-leads leveres direkte i din indbakke, suppleret med alle relevante eksterne informationer. Super nemt; du kan starte med at levere leads til salgsafdelingen senest 24 timer efter, du har bestilt dem.

IDG Connect råder over Danmarks største permission-database over it-professionelle med særligt fokus på it-beslutningstagere. Databasen gør, at IDG kan tilbyde dig udsendelse af målrettede e-mail-kampagner. Du kan med andre ord udsende dit budskab til IDG’s database, med Computerworld som afsender.

IDG Connect gør det ligeledes muligt for dig at målrette din e-mail-markedsføring ud fra en lang række segmenteringsvariabler såsom beslutningsansvar, antal ansatte og interesseområder.