IDG Events arrangerer professionelle og seriøse konferencer og events indenfor it. Vi arbejder for en innovativ og effektiv udnyttelse af it og det bærer vores konferencer præg af.

IDG Events er en del af IDG Danmark, som udgiver it-avisen Computerworld og er Danmarks absolut ledende leverandør af it nyheder på internettet, via blandt andet computerworld.dk og pcworld.dk. Desuden afholder IDG kurser, udfører telemarketingopgaver samt formidler job via jobworld.dk.

IDG Danmark er en del af International Data Group Inc., der med 12.000 medarbejdere i 85 lande leverer information og viden om informationsteknologi og bioteknologi af høj kvalitet.

IDG Events arrangerer konferencer, messer, events, eksklusive rundbordsdiskussioner og formiddags arrangementerne,Howto? Vi kan også stå for din konference, se mere under event management.

Computerworlds journalister har hele tiden fingeren på pulsen, når det drejer sig om udviklingen på it-området. Det er blandt andet journalisternes overblik over og indblik i it-udviklingen, der hjælper os med at arrangere relevante og seriøse konferencer og events. Konferencerne tilstræber at sikre deltagerne viden og indsigt indenfor deres beslutningsområde.

Kontakt

Postadresse
Jobindex Media A/S
IDG Events
Hørkær 18
2730 Herlev

Fax: 77 300 301
tlf: 77 300 300
Email: events@idg.dk