• 22. marts 2021

Hos IDG Kurser afholder vi over 600 it bruger-kurser om året. Alle kurser udvikles i tæt dialog med brugere, leverandører og instruktører. Det sikrer, at kurserne er opdaterede til nutidens muligheder og giver optimal værdiskabelse for vores kunder. Corona har naturligvis også gjort at vi har skullet omstille os, og vi kan derfor i større grad end tidligere tilbyde onlinekurser.

Vores undervisere og instruktører har praktisk, erhvervsrettet erfaring med de kompetencer, som de formidler. Derfor lærer du at udnytte dine kvalifikationer og dermed at varetage dine arbejdsopgaver på et højt kvalitativt niveau – nu og i fremtiden.

On-site – off-site? Få det som du vil have det.

Virksomhedstilpassede kursusforløb er populære som aldrig før, og IDG Kurser er længst fremme med at tilbyde kurser, der afholdes, når det passer ind i din virksomheds daglige gøremål, enten i virksomheden eller i IDG Kursers moderne faciliteter i Herlev. Alle vores kurser kan rettes mod firmaspecifikke systemer med tilhørende opsætning, konfiguration, lokation og sprog.

IDG Kurser er uafhængig af leverandører og producenter i relation til markedets it-produkter, opsætning og fejlsøgningsteknikker. Vi leverer således objektiv undervisning uden at gå på kompromis. Vores kunder evaluerer os dagligt, baseret på erfaring er vi derfor overbeviste om, at du vil finde vore kurser udbytterige.

Vil du vide mere?
For yderligere information kontakt os på telefon 77 300 123 eller på email kurser@idg.dk
Mere om IDG Kurser: www.idgkurser.dk