Benyt Computerworlds vidende it-journalister til at få skrevet målrettet, og dog objektivt, om et aktuelt produktområde eller en kundecase.

Vi producerer eksempelvis et firesiders white paper (kompendium), skrevet af en journalist tilknyttet Computerworld. Emnet defineres af dig, og vi aftaler “drejebogen” sammen. Resultatet uploades til Computerworlds whitepaper bibliotek og markedsføres på computerworld.dk, i nyhedsbreve og via e-mail direct marketing. For at få adgang til dokumentet skal brugeren oplyse navn, titel, e-mail og virksomhedsnavn.

Skræddersyede kampagner

Trafikgenerering og budskabseksponering på computerworld.dk er ideelt for din virkomhed, der gerne vil i kontakt med det professionelle it-Danmark – både it-beslutningstagere, specialister og tech firstmovers.

Computerworld tilbyder tilpassede løsninger, så lad os lave et oplæg, der forsøger at matche dine mål og det budget, som er til rådighed.

Vi er helt opmærksomme på, at dit behov ofte kræver et specielt designet kampagne-setup, tøv ikke med at give os et kald, så vi kan udvikle det optimale setup sammen.

Kontakt salgsafdelingen